Una mica de nosaltres...

Hola! sóc la Jenni. Aquest projecte sorgeix en el moment que em plantejo convertir la meva passió en una forma de viure. Aquesta passió per crear coses amb les mans me la va transmetre la meva mare que, des de fa temps ens va introduir al meu germà i a mi en l'interessant món del Handmade (Fet a mà) i el DIY (Do It Yourself).

Però, per què he decidit centrar-me en confeccionar detalls per a cerimònies? Part de la culpa la té la meva parella, que a finals d'octubre del 2016 ¡em va demanar matrimoni! Quan va arribar el moment de decidir la decoració i els detalls del nostre casament, teníem clar que volíem que fossin completament al nostre gust, és a dir, personalitzats. De seguida ho vam tenir clar, ho faríem nosaltres mateixos! i pensem, "si a nosaltres ens agrada el que hem fet per què no pot agradar a altres persones?".

D'aquesta manera va sorgir la idea de fusionar la meva passió per les manualitats amb un dels moments més màgics i especials de la vida de les persones, les seves noces.

També forma part del nostre equip la Lluna, la nostra gosseta (que podeu veure a la fotografia). Ella és la nostra companya de viatge, ens dóna suport en tot el que fem. El seu afecte és incondicional i sempre està per escoltar els meus dubtes, els meus somnis i els meus projectes.

La Lluna sempre ens rep amb alegria, saltets i petits llepades. És una més de la família i us la volíem presentar.

Benvinguts, doncs, al meu projecte personal, AVECMUAA, que compta amb el suport de la meva mare i el meu germà (els dos vinculats al món de l'Handmade: Pitiupitiu). El nostre objectiu és oferir creacions pròpies, ja siguin detalls o elements decoratius, que siguin diferents, originals, exclusius.

Un dels nostres valors és la possibilitat de personalitzar aquestes creacions fetes a mà i, d'aquesta manera, allunyar-nos dels productes prefabricats i sense personalitat que es poden trobar a qualsevol lloc. Amb un tracte personal i proper procurarem adaptar-nos a les vostres necessitats i gustos perquè quedeu contents i satisfets amb el resultat final. Totes les nostres creacions estan fetes per nosaltres i carregades de tot el nostre amor i dedicació. Esperem que us agradin!

Jennifer i Equip AVECMUAA

Articles destacats

El millor dels nostres treballs

Tote bag

3,70€

Novios tipi

33,50€

Figura novios cúpula

35,50€

Cuadro novios

29,50€

Conjunto atrapasueños pequeño

80€

Caja porta anillos

15€

Polseres de macramé

Porta aliances boda

Facebook

Detalls fets a mà, personalitzats (i amb personalitat). Si vols diferenciar-te de la resta tria Avecmuaa.

Emili Llamas

Creaciones personalizadas con mucho encanto y profesionalidad. Felicidades.

Carmen Val

bodas.net

¡Gran profesional y super detallista!

Es una gran profesional, muy detallista y atenta. Nosotros empezamos haciéndole un pedido y acabamos haciendo 7. Todo fue personalizado a nuestro gusto sin ningún tipo de problema. Ella cada vez que tenía a medias un pedido nos hacía fotos y enviaba para ver si todo estaba tal y como se lo habíamos pedido. Aparte como nos pedía fotos de las personas a las cuáles iban dirigidos lo clavaba a la primera. ¡Incluso la entrega de los pedidos con una caja de cartón super chula con piruletas y una cartita de agradecimiento hacia nosotros! ¡Sin duda volvería a repetir mil veces más!

Aïda Garce

¡Genial, rápido y personalizado!

Quería unas pulseras para mis mejores amigas, y ha sido una excelente elección. Buena comunicación, detalles personalizados y un trabajo realizado perfecto! Estoy muy contenta con el resultado de los detalles escogidos y no he tenido ningún problema. ¡Repetiría!

Malia Gn Cs

Super contenta con las pulseritas que nos han hecho. Lo recomiendo 100%, un encanto de persona y un trato genial. Respuesta super rápida y perfecta relación calidad-precio. Estoy encantada con el trabajo.

Elisa Vasco Gil

Segueix-nos a Instagram

Des del nostre blog

12
abr

Mi primera vez

Mi primera entrada en el blog

19
nov

Primer año: 12 meses intensos

HOLA PRECIOSIDADES!