Una mica de nosaltres...

Hola! sóc la Jennifer. Aquest projecte sorgeix en el moment que em plantejo convertir la meva passió en una forma de viure. Aquesta passió per crear coses amb les mans me la va transmetre la meva mare que, des de fa temps, ens va introduir al meu germà i a mi en l'interessant món del Handmade (Fet a mà) i el DIY (Do It Yourself).

Aquesta aventura va començar primer amb els detalls de boda. Per què vaig decidir centrar-me en confeccionar detalls per a cerimònies? Part de la culpa la té la meva parella, que a finals d'octubre del 2016 ¡em va demanar matrimoni!

Quan va arribar el moment de decidir la decoració i els detalls del nostre casament, teníem clar que volíem que fossin completament al nostre gust, és a dir, personalitzats. De seguida ho vam tenir clar, ho faríem nosaltres mateixos! i vaig pensar, "si a nosaltres ens agrada el que hem fet per què no pot agradar a altres persones?".

D'aquesta manera va sorgir la idea de fusionar la meva passió per les manualitats amb un dels moments més màgics i especials de la vida de les persones, les seves noces.

Al 2018 ens vam casar i al 2020 la nostra vida va donar un tomb amb l’arribada de la petita Abril. Abans del seu naixement vaig començar a preparar moltes cosetes boniques i com va passar amb la nostra boda, vaig decidir ampliar Avecmuaa.

Al mig de la pandèmia del Covid vaig crear “Avecmuaa Peques” i vaig aprofitar al màxim el confinament per a dissenyar i donar vida a la majoria de les creacions d’aquesta categoria. Al mal temps bona cara!

Benvinguts, doncs, al meu projecte personal, AVECMUAA, que compta amb el suport de la meva mare i el meu germà (els dos vinculats al món del Handmade). El nostre objectiu és oferir creacions pròpies que siguin diferents, originals i exclusives.

Un dels nostres valors és la possibilitat de personalitzar aquestes creacions fetes a mà i, d'aquesta manera, allunyar-nos dels productes prefabricats i sense personalitat que es poden trobar a qualsevol lloc. Amb un tracte personal i proper procurarem adaptar-nos a les vostres necessitats i gustos perquè quedeu contents i satisfets amb el resultat final. Totes les nostres creacions estan fetes per nosaltres i carregades de tot el nostre amor i dedicació. Esperem que us agradin!

Jennifer i Equip AVECMUAA

Articles destacats

El millor dels nostres treballs

Bolsita personalizada

6,90€

Marcasitios con imanes

2,90€

Caja porta anillos

24,00€

Cuadro novios

36,50€ – 39,50€

Novios tipi

38,50€

Cuadro con frases personalizadas

36,00€ – 37,50€

Figures nuvis

Porta aliances boda

bodas.net

Segueix-nos a Instagram

Des del nostre blog

19
nov

Primer año: 12 meses intensos

HOLA PRECIOSIDADES!

16
dic

Tutorial bastidor navideño

¡Ya ha llegado diciembre y con él la Navidad!

1
feb

Detalles de boda para niños y niñas

Existen muchas maneras de organizar una boda.