Política de Privacitat

Amb aquest document, volem informar-te de quins són els motius pels quals recollim les teves dades personals, què fem amb ells, quins són els teus drets i de quina manera pots exercir-los. Si de veritat t'interessa el destí de les teves dades, et recomanem que perdis un parell de minuts en llegir-lo.

A Avecmuaa recollim i tractem la informació que ens facilites per tal de respondre a les qüestions que ens planteges a través dels nostres formularis de contacte i de comentaris, i de fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.

Aquesta informació la mantindrem emmagatzemada mentre no demanis la seva supressió.

Les bases legals per al tractament de les teves dades són les següents:

  - Execució del contracte de subscripció per fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.
  - Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges a través dels nostres formularis de contacte i de comentaris.

Recorda que no estàs obligat a donar-nos el teu consentiment per al tractament de les teves dades, però de no fer-ho, Avecmuaa no podrà fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.

Per poder oferir-te els nostres serveis amb una millor qualitat i complir les nostres obligacions fiscals, et fem saber que les dades que tu ens facilitis poden ser cedides a:

  - Google LLC, encarregat de la recollida d'analítiques d'aquest web i subjecte a l'acord EU-US Privacy Shield.

El fet que ens hagis cedit les teves dades i ens hagis donat el consentiment per a tractar-los, no t'esclavitza a nosaltres. Hi ha una sèrie de drets que pots exercir en qualsevol moment, els quals són:

  - Drets a sol·licitar l'accés a les dades de caràcter personal.
  - Dret a sol·licitar la rectificació o supressió.
  - Dret a sol·licitar la limitació del tractament.
  - Dret a oposar-se al tractament.
  - Dret a la portabilitat de les dades.

També et vam informar, que si has donat el teu consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Així mateix, t'informem que pots presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no tinguis la satisfacció en l'exercici dels teus drets.

La Política de Privacitat va ser actualitzada per darrera vegada el 09 maig 2018.