Informació i Condicions de Venta

Des de Avecmua us informem

HANDMADE:
a Totes les creacions de la web estan fetes a mà per nosaltres mateixos i es poden personalitzar al gust del client. No ens agrada utilitzar paraules com "producte" o "article" perquè creiem que en tot el que fem posem tot el nostre art. És per això que anomenem creacions a totes les nostres petites obres d'art.

CREACIONS:
En els preus de les nostres creacions ja està inclòs el 21% d'IVA. Tots els preus són susceptibles a modificacions. En qualsevol cas, AVECMUAA sempre s'informarà a través de la seva pàgina web o directament al client d'aquestes modificacions de preus.

La Disponibilitat dels Diferents tipo de teles I ALTRES materials que és puguin necessitar per a disseny i confecció de Les nostres creacions està sotmesa a les existencies dels Nostres proveidors. És per AQUEST Motiu que sempre aconsellem Demanar informació sobre la disponibilitat de Les nostres creacions a través de nostres correu electrònic hola@avecmuaa.com. Amb Molt de gust li respondrem amb la màxima rapidesa possible il 'informarem sobre la disponibilitat de Totes Les nostres creacions i materials.

Un dels valors de AVEMUAA és la personalització de les creacions. Les opcions per escollir les teles, els colors i altres materials és molt àmplia i és difícil mostrar-vos totes les opcions a la nostra pàgina web. Per aquest motiu us recomanem que si no us agraden les opcions que trobareu al nostre web no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per poder-vos buscar l'opció que més us agradi. Segur que la trobarem!

TERMINI DE LLIURAMENT:
Els terminis de lliurament varien en funció de les creacions, de la quantitat de material que es necessiti per a la seva confecció i de la quantitat de creacions que necessiteu. Un altre dels valors de AVECMUAA és que ens agrada treballar de manera artesanal, tot ho fem nosaltres amb les nostres mans. Això fa que segons la dificultat d'elaboració es pugui trigar més o menys en acabar la peça. Per aquest motiu, cal que consulteu els terminis de lliurament mitjançant el nostre correu electrònic hola@avecmuaa.com.

FORMA DE PAGAMENT:
La forma de pagament acceptada per AVECMUAA és la transferència bancària. Nosaltres t'enviarem un correu amb la informació del nostre número de compte on hauràs de fer l'ingrés. Començarem a confeccionar les creacions en el moment que rebem la confirmació de la transferència.

ENVIAMENT DE LES CREACIONS:
Els enviaments es realitzaran mitjançant un servei de missatgeria. Un cop lliurada la comanda al servei de missatgeria, aquest lliurarà el paquet amb un termini de 24 / 48h.

És imprescindible facilitar un correu electrònic, un número de contacte i una adreça on algú pugui fer-se càrrec de la recollida del paquet.

Les despeses d'enviament variaran segons el pes de les comandes:
· Fins 5kl: 6
· Fins 10kl: 7€
. Fins 15kl: 8€

COPYRIGHT:
Totes les creacions, els dissenys, el nom de l'empresa i les fotografies de la pàgina web estan protegits per la llei de propietat intel·lectual ja que són titularitat exclusiva de AVECMUAA. Correspon a AVECMUAA l'exercici en exclusiva dels drets d'explotació de tots els continguts, dels drets de reproducció, còpia, distribució, transformació, comercialització i comunicació pública. Qualsevol mal ús pot ser perseguit legalment ja que constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial.

PROTECCIÓ DE DADES:
Les dades personals i informació facilitada per l'usuari seran protegits a través de l'article 9 de la Llei 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la societat d'Informació i de Comerç Electrònic (LSSI).

AVECMUAA requerirà dades personals per a la gestió d'alta com a usuari, enviament d'informació comercial de futures campanyes, productes i / o serveis per correu postal o per mitjans electrònics. Aquestes dades seran incorporades en un fitxer del qual AVECMUAA serà responsable.

DEVOLUCIONS:
La nostra responsabilitat civil sobre els productes subministrats queda limitada a l'import d'aquests, l'usuari o consumidor renúncia a reclamar qualsevol responsabilitat per qualsevol altre concepte en el cas d'insatisfacció dels productes adquirits en aquesta pàgina web.